ASIAN STREET FOOD BY MOMIJI

ASIAN STREET FOOD BY MOMIJI Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 333 beoordelingen
22 nov 2021 om 21:48 K-Fried chicken was echt geweldig en voor een leuke prijs + de wonton soep echt super en een behoorlijk grote bak. Beste Aziatische maaltijden die ik ooit heb gegeten.
20 nov 2021 om 19:21 Fried noodles, fried wonton & coconut heaven bobba besteld. Lekker gesmuld. Bezorger kwam eerder dan gepland. Super!
15 nov 2021 om 21:56 Nasi (fried rice) & taro bobba besteld. Het was heerlijk. De bezorger kwam eerder dan verwacht.
15 nov 2021 om 19:42 Geen rietje erbij en broodje was koud en helemaal uit elkaar gevallen. Niet zo lekker. Jammer want vorige keer was het echt lekker. Maar deze keer echt een teleurstelling
14 nov 2021 om 19:04 Noodles erg lekker, side dishes niet zo veel aan. Wel erg zout allemaal (perfect dus voor als je een kater hebt hehe)
13 nov 2021 om 22:25 Springrolls very dry, and the quality of the bao S also changed a lot, dry fried chicken and small. I ordered and paid for sriracha Mayo but I never received. Unfortunately not good as usual! Jammer
8 nov 2021 om 11:26 Loempia's hadden te lang in de frituur gezeten, kip was droog en taai en er zaten 4 stukjes vlees in de gebakken rijst. Daarnaast was de gehele bestelling lauw. Teleurstellende ervaring..
7 nov 2021 om 17:18 Warm en op tijd bezorgd! Heerlijk gegeten. Dank je wel
3 nov 2021 om 22:23 Fried Rice besteld met rundvlees. Super lekker echt een aanrader ! Snelle bezorging ook
31 okt 2021 om 23:45 Was lauw bij aankomst, de bloemkool slap. Heerlijke dumplings wel
31 okt 2021 om 21:32 Meer dan een uur gewacht en dus niet 60 min bezorgtijd zoals aangegeven omdat dat het maximum is. Bezorger is vriendelijk, het eten was koud en flauw
31 okt 2021 om 21:26 I’ve waited 80 min for my food to arrive, way too long! Also the food was cold and not the quality I’m used to. Too oily, too salty and the spring rolls were old.