ASIAN STREET FOOD BY MOMIJI

ASIAN STREET FOOD BY MOMIJI Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 387 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Asian Street Food By Momiji. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 19:43 I had so much stomach acid after eating from here. It also didn’t taste fresh. Kinda disappointing.
19 mei 2022 om 0:11 Heerlijk!!
16 mei 2022 om 23:28 Never received it
14 mei 2022 om 17:04 Heerlijk!! Echt lekker en vers
9 mei 2022 om 19:35 Echt heeeeeerlijk eten! Zeker een aanrader om te bestellen!
8 mei 2022 om 19:52 Vandaag was de maaltijd niet zoals ik gewend ben. Midnight chicken bleef kleven aan het karton, een halve kippedij paste gepropt en ontbrak de sauce. Bubble tea was zonder ijsklontjes, normaal wel. Extra sauce is karig als je moet bijbetalen.
7 mei 2022 om 10:58 top bubble thee, aardig bezorger .
5 mei 2022 om 20:00 Ik vond het eten te zout, heb de helft weggegooid. Mijn dochter vond het te veel en gooide ook de helft weg.mijn zoon vond het wel lekker en goed.
30 apr 2022 om 7:43 Heerlijke streetfood. Iedereen was blij dat we hier besteld hadden. Doen we vaker.
28 apr 2022 om 18:14 Eten was niet lekker
26 apr 2022 om 14:34 De bubble tea is 10/10
26 apr 2022 om 9:08 Heerlijke maaltijd!